Общи условия за ползване на сайта и е-магазина

Описаните по-долу общи условия се явяват като правно споразумение, имащо обвързваща сила между клиентите (потребителите) и сайта moe-zdrave.com, касаещи се до продуктите, предлагани на същия сайт.

Разглеждайки отделните страници на сайта, кликайки върху връзките и обектите, разположени на moe-zdrave.com, потребителите се съгласяват, приемат и се задължават да спазват условията за обслужване.

Поверителност на данните на потребителя

Moe-zdrave.com обработва и предприема необходимите мерки за защита на личните данни на потребителя, съгласно изискванията, посочени в Закона за защита на личните данни. Потребителят се съгласява, че Moe-zdrave.com има право да обработва личните им данни във връзка с ползването на услугите на сайта. За да можем да изпълняваме и обработваме Вашите поръчки (на потребителя), е необходимо приемането на следните лични данни:

– име и фамилия

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за фактура и доставка

– пощенски код

Впоследствие, потребителите имат възможността да коригират данните си от личния си профил. Данните, които същите предоставят при разглеждане на отделните страници на сайта, при регистрация или поръчка на продукт, се използват само и единствено с цел обслужване на потребителите при приемането и изпълнението на поръчките, предлагане ан нови/други продукти, връзка с потребителите в случай на проблем, Абонаменти за новини, и подобряване на качеството на обслужване на moe-zdrave.com.

Moe-zdrave.com гарантира, че предоставените данни нямат да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица, както и да бъдат използвани за цели, различни от посочените по-горе. 

Потребителите, вече абонирани за Абонамента за новини, могат по всяко време да прекратят абонамента си като кликнат върху връзката, разположена в края на всяка новина

Потребителският профил също може да бъде анулиран (изтрит) от системата на сайта moe-zdrave.com,  заедно с прикрепените към него данни при желание от страна на потребителя.

Поръчка и цени

Всяка направена поръчка на продукт през системата на Moe-zdrave.com следва да се заплати по избрания от потребителя начин на плащане. При първа поръчка служител към сайта Moe-zdrave.com се свързва с потребителя за потвърждение, като при повторна поръчка се изпълнява поръчката директно, като потребителят получава известие за успешно направена поръчка по имейла си, който е предоставил на сайта. Поръчки, направени след 18:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Доставката се изпълнява в рамките на 2-3 дни от съотвената куриерска фирма.

При поръчка на продукт, потребителят има възможност да види артикулите, които закупува, цените и личните си данни, като три имена, имейл, телефон, пощенски код, адрес, начин на доставка и плащане.

Поръчката на продукт през сайта и е-магазина на moe-zdrave.com означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, регулирани от приложения за целта Закон за защита на потребителите.

Всички посочени цени са в BGN валута с включен ДДС. Цените на продуктите НЕ включват цената за доставката, която следва да се изпълни от куриерската фирма.

Проблеми/трудости при изпълнение на поръчката

Какво може да предизвика ситуации, възпрепятстващи изпълнението на поръчката

  1. Moe-zdrave.com следва да уведоми клиента в случай, че поръчаният продукт е изчерпан/не е наличен чрез изпращане на имейл съобщение или чрез връзка по телефона в най-кратък срок време.
  2. Не са изключение възпрепятствия при избор на „Плащане с карта“ или Paypal, но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.
  3. Възможно е забавяне поради грешно посочени или непълни данни за доставка от страна на потребителя-клиент – имена, адрес, телефон, пощенски код.

 

При установено несъответствие между получените и поръчаните продукти или в случай на неточности по наша вина, сайтът Moe-zdrave.com ще поеме разходите за връщане и замяна на несъответстващите продукти. При възникнала невъзможност за доставка, за която няма вина сайта moe-zdrave.com, (например потребителят не се намира на посочения адрес или не отговаря на обажданията на куриера/доставчика ) поръчката ще бъде върната обратно при нас докато се свържем обратно с потребителя.

Направените поръчки следва да се заплатят по един от посочените в е-магазина методи. При избор на метод на плащане, различен от наложен, потребителят изразява съгласие за заплащане на цената авансово по посочената от сайта банкова сметка.

Към момента Moe-zdrave.com предлага 1 метод на плащане

1. Плащане при доставка/наложен платеж – извършва се при получаване на поръчката, плащате на куриера.

Доставка и получаване на поръчката/продукта

  1. След потвърждението за поръчка, потребителят изразява своето съгласие да заплати цената на желания продукт и посочената стойност на транспортните разходи.
  2. Доставка до посочен адрес: потребителят избира опцията за доставка в процеса на поръчка след като вече е попълнил адрес, имена, пощенски код и допълнителните инструкции.

 

Отказ от поръчка и опция за връщане

Потребителят може да върне продукта в рамките на 14 дни от датата на закупуване само при изрично спазване на следните условия:

– Продукта/ите са в оригиналната си опаковка

– Няма установени следи от употреба, нарушена цялост, зацапване, скъсване, др.

– Наличие на оригинална фактура и/или друг документ, доказващ, че Вие сте закупили продукта от е-магазин moe-zdrave.com

– Разходите по връщането на продуктите са за сметка на потребителя

Продукт, закупен от сайта и е-магазин moe-zdrave.com, може да бъде заменен с друг, или ако потребителят не желае това, може да му бъде възстановена сумата на продукта БЕЗ стойността на доставката. Възстановяване на суми с наложен платеж извършваме по банков път по сметка, посочена от същия потребител в срок от 14 дни от датата, в която същият ни е уведомил за отказа си.

Рекламации и въпроси към нас

При проблеми, въпроси и искане за рекламации, моля, обърнете се към отзивчия екип на moe-zdrave.com по посочените за целта начини: info@moe-zdrave.com или по телефон 0877 524 888 и +359898623062

Разрешаване на неразрешими спорове

Надзорният орган за защита на правата на потребителя в България е КЗП с адрес

1000 гр. София, пл.“Славейков“ №4А, ет.3, 4 и 6;  тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18; гореща линия: 0700 111 22 ; уебсайт: www.kzp.bg.

При проблем или въпроси, сайтът moe-zdrave.com съветва потребителите си най-напред да се обърнат към отзивчивия му екип, който е готов да помогне и съдейства, с каквото е необходимо за разрешаването на проблема.

Авторски права

Сайтът и е-магазин moe-zdrave.com съдържа авторски права, материали, текстове, лога, графики, бази данни и софтуер, всички от които са собственост на moe-zdrave.com и са защитени от родните закони за авторски и други права върху интелектуалната собственост. Възпроизвеждането на съдържанието на сайта или който и да е негов елемент без писменото съгласие на moe-zdrave.com се приема като нарушение на авторските права и се наказва спрямо предвидения за целта Закон за защита на интелектуалната собственост.

Наличните продукти

Предлаганите от moe-zdrave.com продукти не са предназначение за лечение, диагностика или превенция на здравословни заболявания.

    Количка